Blog


Ohlednutí za premiérou filmu „Vdovec“ z cyklu Vandrovali hudci

Vandrovali hudci: Vdovec

V neděli 18. 12. se dvakrát po sobě rozezněla v KD Strážničan znělka seriálu „Vandrovali hudci“. Přibližně 600 diváků projevilo zájem o druhý, přibližně půlhodinový film série s názvem Vdovec, v němž se v hlavní roli objevil Strážničan Víťa Hořák. Kromě filmu samotného mohli diváci nahlédnout i do zákulisí natáčecích prací prostřednictvím Filmu o filmu. Tým folklorních nadšenců „Obrázky ze Strážnice“, který projekt realizuje, byl naprosto nadšený zájmem veřejnosti, příjemnou atmosférou, spoluprací publika a velmi pozitivní zpětnou vazbou od diváků. Mockrát děkujeme všem za vyjádření podpory, ať už ve formě smíchu nebo potlesku při promítání, nebo ve formě slovní pochvaly.  Podobné večery jsou nenahraditelným povzbuzením do další činnosti, například k realizaci dalších dílů série.

Kdo promítání nestihl nebo by se chtěl na naše dílko podívat znovu, bude mít příležitost 10. 1. v Uherském Hradišti, 28. 1. v Petrově, 2. 2. v Senici, 18. 3. ve Veselí a 22. 4. na Greenbaru ve Strážnici. DVD Vdovce i prvního dílu s názvem Kača jsou k dostání v muzeu ve Strážnici nebo v TIC, případně si o ně můžete napsat na Facebooku (najdete nás pod názvem Obrázky ze Strážnice) nebo na našich webových stránkách www.obrazkyzestraznice.cz

Tímto bych chtěla za tým Obrázky ze Strážnice poděkovat všem, kdo nás při natáčení i promítání podporovali: všem hercům a členům týmu OZS, KD Strážničan, městu Strážnice a paní starostce, pracovníkům NÚLK, panu Pajerovi, panu Pavčovi, FS Demižón, CM Ohnica, Jihomoravskému kraji  a panu Tesaříkovi, Nadaci Synot, vinařství Klásek, strážnické farnosti, firmě Legraf, firmě Gumex a v neposlední řadě našemu uměleckému mecenáši Lukáši Příkazkému. Bez vás by to nešlo a už se moc těšíme na další spolupráci!

Za tým Obrázky ze Strážnice

Jana Kolencová

Komentáře ( 0 )

    Zanechte komentář

    Váš e-mail nebude publikován. Povinné položky jsou označeny *