Blog


Jak jsme Vdovcovi natáčeli soundtrack

Možná jste na našich FB stránkách postřehli, že se blíží premiéra našeho dalšího filmu Vdovec z cyklu Vandrovali hudci. Neděle 18. 12. se kvapem blíží a my děláme vše pro to, abyste se měli na co těšit. Herci si už sice užívají zaslouženého volna, ale náš tým tvrdě pracuje. Někdo dělá na střihu a postprodukci, část týmu vymýšlí program premiéry, jiní se zase věnují propagaci. A neflákáme se ani o státním svátku.

Stejně jako loni jsme oslovili kluky z CM Ohnica, aby nám nahráli soundtrack, a protože se chceme posouvat dál, oslovili jsme jejich uměleckého vedoucího Honzu Káčera, aby nám napsal hudební podklad na míru. Kluci souhlasili, a tak jsme se v pátek 28. 10. 2016 sešli v ZUŠ ve Veselí nad Moravou. Kluci se svého nelehkého úkolu zhostili jako opravdoví profesionálové a my se už těšíme na výsledek.

Chtěli bychom touto cestou ještě jednou poděkovat právě celé CM Ohnica, jmenovitě Janovi Káčerovi, Janovi Mudrákovi, Vladislavovi Ilíkovi, Štěpánovi Mudrákovi, Janovi Bičanovi, Petrovi Vlachynskému, Martinovi Pěchovi a Janovi Vaňharovi, dále panu Antonovi Pavčovi a Anetě Lekešové, zpěvákům, kteří svými hlasy obohatili náš soundtrack, a v neposlední řadě náš dík patří také panu zvukařovi Martinovi Vavříkovi.

Už teď se těšíme, jak vám představíme konečný výsledek. Sledujte nás na našich FB stránkách, Instagramu nebo YouTube kanále a dozvíte se víc.

Vaše Obrázky ze Strážnice

 

 

Komentáře ( 0 )

    Zanechte komentář

    Váš e-mail nebude publikován. Povinné položky jsou označeny *